ANA BEKUTA PROGOVORILA O MRKI: Pevačica otkrila da li je njen voljeni ŽIVOTNO UGROŽEN! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta dala je izjavu za medije povodom situacije koja se desila sa njenim Milutinom Mrkom, kada ju je emisija ,,Paparaco lov" ulovila kod bolnice na Dedinju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Bekuta i Mrka

 

Pevačica Ana Bekuta oglasila se povodom dramatične situacije sa njenim voljenim Mrkom. Naime, kako su mediji pisali, Mrkonjića je pevačica smestila u bolnicu zbog njegovog zdravlja, a sada je Ana odlučila da se oglasi i otkrije istinu koja se krije iza svega toga. 

Ekipa ,,Paparaco lova" uhvatila je Anu kako uvodi u bolnicu Mrku na Dedinju, zbog čega se povela polemika šta se zapravo desilo. Pevačica je sada dala izjavu za medije i otkrila da li je Mrka životno ugrožen.

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta pevačica

 

Poštovani predstavnici medija, Milutin je dobro. Proteklih nekoliko dana proveo je u bolnici, a juče je dobio pejsmejker. Procedura je prošla u najboljem redu i on se oporavlja. Zaista nema potrebe za panikom i senzacionalizmom. Hvala svima na iskrenoj brizi i od srca vas molim da poštujete privatnost Milutina Mrkonjića i porodice. Kada budemo imali neke novosti, javićemo vam. Takođe, molimo da se za pitanja obratite na ovaj mail te da me ne pozivate na telefon - poručila je Ana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading