TAJNA BRAKA KARLEUŠE I TOŠIĆA: Zbog ovoga Duško ne prati suprugu na Instagramu! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao je razlog zbog kod fudbaler Duško Tošić ne prati svoju suprugu Jelenu Karleušu na Instagramu.

Republika

Foto: Printscreen

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

O braku pevačice Jelene Karleuše i Duška Tošića se dosta spekuliše, bilo je priče o navodnom razvodu, o prevarama sa mlađim i zgodnijim koleginicama i starleta, pa sve do toga da ovaj zgodni fudbaler ne prati svoju suprugu na društvenim mrežama. Taj čin izazvao je veliku polemiku u javnosti, a sada je otkriven pravi razlog zbog kog Duško ne prati Jelenu na Instagramu. 

Poznato je da Jelena svojim fotografijama nekad izazove haos u domaćim medijima, izuzetno oštrim kritikama i negativnim kometara, zbog načina njenog odevanja, lošem primeru omladini, ali i mnogim drugim spekulacijama koje njen život plasira. Duško je odlučio da se potpuno mane tih stvari, a kako bi mu bilo lakše da prebrodi sve spekulacije, ističe Karleuša, on je odlučio da je ne prati. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša i Duško Tošić u emisiji

 

On je odavno odlučio da ne želi da se nervira, niti da gleda ono što kačim na „Instagram“. Ne želi da zna, ne želi da vidi ‒ izjavila je Jelena Karleuša i dodala:

Upoznao me je kao smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila neka neverovatna promena – zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bg

04.11.2021 12:17

"Upoznao me je kao smernu domaćicu" hhahahhaahhaahhah , nije te samo onaj koji nije pitao .

Odgovori 13 0
Kr100

04.11.2021 17:14

Stigle njegove pare...koja ova dronf... ne moze da ne potroši...tj.spiska...ko je zna sa Fontane...zna o čemu govorim...nedaj ti Bože nikom...