ZAGORČAĆE ŽIVOT MILICI VESELINOVIĆ: Prijateljica Vladimira Tomovića spremna da otkrije sve DETALJE afere sa maloletnom zadrugarkom!

Autor:

Zadruga

04.11.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović istakla je da kada bi ušla u rijaliti ,,Zadruga 5", prvo bi se pozabavila Milicom Veselinović, a potom dodatno potkačila i njenu majku Anu Veselinović.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, Republika.rs

Milica Veselinović, Vlladimir Tomović, Mensur Ajdarpašić

 

Bivša zadrugarka Ermina Pašović poznata je kao oštar rijaliti komentator, a ovog puta ona je prokomentarisala ljubavnu vezu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Podsetimo, Milica i Mensur uplovili su u ljubavnu romansu samo nekoliko dana nakon što je rijaliti počeo i od tog trenutku njih dvoje su u žiži javnosti. 

Pašovićeva je poznata kao izuzetno dobra drugarica Vladimira Tomovića, pa se osvrnula i na njegov odnos sa Veselinovićevom, odnosno navodnom aferom koju je ona priznala tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5". 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić

 

Milica Veselinović imala aferu sa Vladimirom Tomovićem!

Maloletna zadrugarka Milica Veselinović tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5", nakon što je ušla u emotivnu vezu sa Mensurom Ajdarpšaićem, priznala je da je imala navodnu aferu sa njegovim ljutim neprijateljem Vladimirom Tomovićem. Milica je priznala da joj je Tomović pisao na društvenoj mreži Instagram, a o čemu se i on oglasio i poručio da drži važne dokaze u svojim rukama. Tomović je istakao i da ukoliko ne budu prestali da ga pominju, da će biti prinuđen da dokaze upotrebi protiv ljutih neprijatelja, a u ovom slučaju to su Milica i Mensur. 

Republika

Foto: e-stock, instagram

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić, Vladimir Tomović

 

Najodvratnija osoba unutra mi je ova maloletna Milica. Prosto ne mogu da verujem da devojka ima 17 godina i da je toliko kvarna i ljigava. Ako uđem, nju ću prvu da nagazim. Odvratna je i ona i ona njena majka koja javno podržava ćerkinu trudnoću sa Mensurom. Zamislite vi to, majka ide na televiziju i kaže super ako je trudna, podržaću je. Sve rade i jedna i druga za pet minuta slave. Fuj, ne podnosim takve roditelje. Majka je trebalo tenkom da uđe unutra i izvuče je napolje čim je videla da je legla u krevet sa Mensurom – objašnjava Ermina za Star i nastavlja:

Čim se saznalo da je imala afericu sa Tomovićem i čim se Mensur naljutio jer neće da dozvoli da mu se maloletnica posere po glavi, odmah su i majka i ćerka promenile ploču. Htela je da kopira Minu Vrbašku od pre četri godine, ali nije uspela, jer je Mina za tu malu jeftinoću izmislila svet. Milica ne može ni da prismrdi Mini. Raskrinkaću je jer je mala podmukla i namazana do zla boga, a ja to ne trpim i ne podnosim – zaključila je Pašovićeva

Republika

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović Zadruga

Iako su svi očekivali da će ući u rijaliti ,,Zadruga", Pašovićeva je odlučila da se posveti svom privatnom životu i poslovnim planovima, pa je donela odluku da ovu sezonu preskoči. Mada ko zna, mnogi rijaliti fanovi vole da istaknu da se ,,Zadruga" zahuktava tek posle Nove godine, kada mnoge tajne isplivaju na videlo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading