MILJANA KULIĆ KORISTI TELEFON U ZADRUZI? Isplivao DOKAZ koji će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.11.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić po svemu sudeći, ponovo je napustila rijaliti ,,Zadruga 5", pa je odmah uzela telefon u ruke i upalila ga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Rijaliti zvezda Miljana Kulić pre nekoliko dana se verila za Lazara Čolića Zolu, a on joj je priredio iznenađenje dok je trajala radio emisija ,,Amnezija". Iako niko nije ni slutio da će doći do ovog trenutka, nakon svih turbulencija i svađa, ipak, Zola je odlučio da uzme stvari u svoje ruke. 

Međutim, izgleda da se Miljana uplašila veridbe sa Zolom, pa brže bolje je pobegla iz rijalitija ,,Zadruga 5", što joj svakako nije prvi put. Miljana je nedavno već jednom pobegla iz pete sezone, nakon čega je poslala pismo čelnicima Pink televizije, Milici i Željku Mitroviću, te je kroz njega molila da joj se ukaže još jedna prilika, koju ona ovog puta neće prekršiti. Svi su mislili da će drugi Miljanin ulazak biti presudan, ali se niko nije nadao da će odmah posle nje u Šimanovce stići i njen dečko Zola, koji ju je i verio. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić svađa

 

No, Kulićeva je sada uradila nešto što je sve šokiralo!

Miljana Kulić pobegla iz Zadruge!

Miljana Kulić se najverovatnije ponovo uplašila odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom, pa je odlučila da pobegne sa velelepnog imanja, a sada je i isplivao dokaz za to. Naime, Miljana je izgleda upalila telefon i odmah se priključila ,,Vajberu", te je svima stigla informacija da je ponovo aktivna na pomenutoj mreži za komuniciranje. 

Povlači se pitanje da li je Miljana pobegla sa imanja u Šimanovcima ili je telefon ostao u rukama Marije Kulić, njene majke, koja je odlučila da ,,prečešlja" ćerkin telefon, ostaje nam da saznamo. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Miljana Kulić pobegla iz Zadruge

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading