SALE GLUMAC IMA 3 PROPALA BRAKA, POBEGAO NA TENERIFE, A ONDA JE DOBIO SINA: Evo kako mu izgleda naslednik! (PAPARACO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.11.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saleta Glumca svi pamtiti u filmu ,,Tesna koža", po urnebesnoj sceni, a evo kako izgleda njegov sin, koji je došao sa njim na snimanju profila pred ulazak u rijaliti ,,Zadruga 5".

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ovo je sin Saleta Glumca

 

U rijaliti ,,Zadruga 5" direktno sa Tenerifa došao je nekadašnji glumac Aleksandar Todorović, sada svima poznat kao Sale glumac. Sale se proslavio ulogom u kultnom filmu ,,Tesna koža", a sada imamo priliku da ga vidimo svaki dan u rijalitiju koji komera sve granice gledanosti. 

Todorović je u filmu ,,Tesna koža" tumačio lik Pantićevog namlađeg sina, a posle toga se potpuno povukao sa domaće javne scene. Najpoznatija scena sa časa engleskog jezika se i danas zna rekreirati među mlađim generacijama. 

- Dolazim sa Tenerifa. Snimao sam dosta naših domaćih filmova, 80-ih i 90-ih godina. Neću da kažem ko me je kontaktirao, ne bi bilo lepo. Prijatelj moj me kontaktirao,saznaćete u Zadruzi. Nisam bio pred kamerama dugo i ajde, u Beogradu nisam bio skoro 30 godina i reko ajde da dođem. Da se malo skrasim u Beogradu, bio sam malo avanturističkog duha, i što je dosta - dosta je - istakao je Sale glumac na snimanju profila za ulazak u rijaliti ,,Zadruga 5". 

Republika

Foto: Republika.rs

Sale Glumac Zadruga

 

Sale je otkrio da se pre ulaska u rijaliti imao tri braka, ali da je trenutno srećno razveden. Sa njim je tada došao i njegov sin, a mi smo zabeležili kako on izgleda. 

- Sin mi je ovde, idem da ga odvedem da se iskupamo nedelju dana, da malo napunim baterije. Odlučio sam da odem početkom devedesetih, ništa se nije snimalo, rat i sve to, pa sam otišao prvo u Grčku, Švedsku, Švajcarsku, pa Španija, Tenerifi, život boli glava. Sve se zatvorilo, kovid, pa aj sad ovde da dođem... - objasnio je Saša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading