OSMAN KARIĆ SE OBRATIO PRODUKCIJI DIREKTNO: Uskoro stiže u Šimanovce zbog sina Stefana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.11.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić se oglasio na Instagramu povodom njegovog sina Stefana Karića koji se nalazi u rijalitiju ,,Zadruga 5", a imao je i direktnu poruku za produkciju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić Zadruga

 

Jedan od najpoznatijih očeva u istoriji rijalitija svakako da je Osman Karić, koji se sada oglasio na Instagram profilu povodom učešća njegovog sina Stefana Karića u rijalitiju ,,Zadruga 5". 

Poznato je da Osman svom sinu pruža ljubav i podršku svakodnevno, a sada se nije obratio samo Stefanovim pratiocima, već i produkciji rijalitija, te je imao jednu molbu za njih. Budući da dolaze hladni dani, Osman je odlučio da Kariću pošalje dosta toplijih stvari, kako mu ne bi bilo hladno. Osman je želeo da zamoli produkciju da Stefanu unesu sve džakove koje bude poslao na adresu Šimanovci. 

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Stefan Karić Zadruga 5

 

- Gde si sine, ljubi te ćale, kakosi? Mi smos vi dobro. As ti je super, Jovana ga šeta, misli na tebe i voli te. Zimske stvari ti šaljemo za par dana, nadam se da će nam produkcija izaći u susret pa će ti garderobu uneti na vreme. Pozdav za tebe sine, imaš veliku podršku ljudi koji te vole, a i ovi što te nisu voleli, sad te vole, jer su promenili mišljenje na bolje. Pozdravi sve zadrugare, voli te ćale! - napisao je Osman. 

Republika

Foto: instagtram.com

Osman Karić se oglasio

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ala

02.11.2021 12:18

Hvala, hvala.

Zora

02.11.2021 12:44

Da li će da doveze i Ljisicu?