MUŽ JE OSTAVIO SA DVOJE DECE, OTAC JOJ BIO NA IVICI SMRTI: Potresna ispovest voditeljke "Slagalice", iznela detalje iz života koji će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Gacin otvorila je dušu o svom privatnom životu i otkrila šta se dešavalo kod nje tokom razvoda od bivšeg suprga.

Republika

Foto: instagram.com

Milica Gacin Instagram

 

Atraktivna voditeljka kviza ,,Slagalica" Milica Gacin prvi put je otvoreno progovroila o intimin detaljima iz njenog života, koje javnost do sada nije znala. Naime, Milica je sa pratiocima podelila priču o njenom razvodu od bivšeg suprga, sa kojim već nekoliko godina unazad nije u braku. 

Milicu na društvenim mrežama prati veliki broj žena, u komentarima vrlo često se mogu primetiti razmenjivanje iskustava, a sada je započela temu koja je interesovala mnoge njene pratioce nežnijeg pola. Tako je Gacićeva u jednom videu otvorila dušu i otkrila sve o detalima razvoda od njenog bivšeg supruga. 

Republika

Foto: instagram.com

Voditeljka ,,Slagalice" Milica Gacin

 

Podsetimo, Milica je tokom braka sa sad već bivšim suprugom dobila dve ćerke Hanu i Katju, a nešto kasnije doneli su odluku da se razvedu i stave tačku na njihov brak. 

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. - priča Milica, pa dodaje:

- Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je "ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao - ispričala je iskreno Milica u pomenutom videu.

Republika

Foto: instagram.com

Milica Gacin

 

Kako je dalje navela, našla se u nezavidnoj situaciji jer je osim brige o ćerkama vodila brigu i o bolesnom ocu. Tada je shvatila da mora da skupi snagu da krene dalje.

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - istakla je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zok

02.11.2021 14:10

Iskreno, čisto, istinito... Želim ti sreću i uspeh, da decu izvedeš na pravi put i da se pomoliš za njih da budu kao ti, žene, prave srpske žene, vojvođanke za primer

Odgovori 22 8