FILIPU NIKADA NISAM ŽELELA DA ZAMENIM MAJKU! Odnos Lepe Brene i Bobine prve žene KONAČNO otkriven, krivi pevačicu za RASPAD BRAKA? (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Lepe Brene i prve supruge Bobe Živojinovića, Zorice Nakić godinama unazad intrigira javnost, a sada je otkriveno i kakav je njihov odnos zaista.

Republika

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/

Lepa Brena u odličnom odnosu sa Bobinom prvom suprugom

Lepa Brena i Boba Živojinović su u braku tri decenije, a javnost oduvek intrigira pevačicin odnos sa Bobinom prvom suprugom, Zoricom Nakić i da li je Zorica krivi za krah braka. Ono što je svima jasno jeste da su Živojinović i Zorica nakon razvoda uspostavili prijateljski odnos, ali o odnosu bivše i sadašnje supruge se dugo spekulisalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Da lošim odnosima nema mesta, prvo govori činjenica da su se Boba i Zorica razveli pre nego što je između njega i Brene došlo do ljubavi, a 1991. godine njih dvoje su se uzeli, dok se Zorica ponovo udala za Ivu Nakića s kojim ima dvoje dece. Bez obzira na sve to, pričalo se da Zorici smeta što Filipa naziva sinom, a Brena je to jednom prilikom jasno objasnila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

– Filip je momak od trideset godina i potpuno razume celu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam želela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala - prenosi Svet.

Da je između Brene i Zorice sve u najboljem redu govori i činjenica da oni svi zajedno neretko provode vreme, ali i fotografija koju je pevačica jednom prilikom objavila na svom Instagram profilu.

–Mi porodično – napisala je Brena u opisu fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading