ZAVIRITE U SKUPOCENI DOM ANE SEVIĆ: Pevačicin garderober košta kao ceo stan, BRENDIRANE torbe i cipele pršte, a ovaj detalj će vas IZNENADITI!

Autor:

Zabava

02.11.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević pokazala je svoj skupoceni dom u srcu Vračara!

Republika

Foto: instagram.com/anasevicofficial Potvrđeni nalog

Ana Sević i Danijel Nedeljković

 

Bivša voditeljka i pevačica Ana Sević skućila se sa sadašnjim emotivnim partnerom Danijelom Nedeljkovićem u luksuznom stanu u samom srcu Beograda, na Vračaru. Oni su za ovaj stan uložili na desetine hiljade evra, a opremljen je po najnovijoj modi. 

 

 

Po kadrovima koje svakodnevno imamo priliku da vidimo na Aninom Instagram profilu, vidi se da su vodili računa o svakom detalju, a kako je pevačica imala i svoj salon lepote, svakako da je pokazala da ima istančan ukus. 

 

 

Skupoceni komadi nameštaja, lustera, posebno izrađene police za knjige, kao i postolje za televizor, pa sve do umetničkog dela odišu i čine da njih prostor miriše na topli dom. 

 

 

Međutim, svesni smo da je Ani izuzetno bitno to kako će ona biti predstavljena u medijima, pa voli da istakne i njen visokobudžetni garderober. Brendirane krpice, skupocene i luksuzne cipele, a tek paprene i markirane torbice zauzimaju većinski deo, a sasim tim i posebno mesto u ogromnom stanu na Vračaru. 

Ono što ne može da se ne primeti jeste i to da se svuda po stanu nalaze ramovi sa fotografijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zora

02.11.2021 12:46

Sve je to Darko platio.