BAKA VIKTORIJE MITROVIĆ NA LEKOVIMA ZBOG IZJAVE TIJANE AJFON: Moja unuka se nije razvlačila sa muškarcima po rijalitiju! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

01.11.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Viktorije Mitrović oglasila se za portal Republika.rs i otkrila kako se oseća nakon što je Tijana Ajfon uvredila njenu unuku.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, TV Pink

Tijana Ajfon i Viktorija Mitrović

 

Nakon što je Tijana Ajfon imala nikad suroviju i jeziviju izjavu da je Viktorija Mitrović kriva što je silovana od strane sveštenike, za portal Republika.rs oglasila se njena porodica koja je ostala zatečena ovim potezom eminintne starlete. 

Podsetimo, Tijana Ajfon za medije je dala šokantnu izjavu povodom slučaja Viktorije Mitrović i njenoj burnoj prošlost. Podsetimo, portal Republika.rs otišao je direktno na lice mesta kada je zadrugarka ispričala da je silovana sa samo 12. godina, dok je još bila maloletna od strane sveštenika, koji ju je doslovno obeščastio. Ajdonka, poznata po blamantnim izjavama, poručila je da je Viktorija sama kriva zbog toga što joj se desilo. 

Mi smo stupili u kontakt sa Viktorijinom bakom, Reginom, koja nije krila da joj se slošilo kada smo joj pročitali od reči do reči Tijaninu izjavu koju je dala za Informer. Odmah potom smo je upitali da nam prokomentariše, a ona je bila britka na jeziku i poslala starleti jasnu poruku. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, TV Pink

Viktorija Savić i Tijana Ajfon

 

- Mislim da je to jako ružno i glupo sa njene strane što je rekla, Viktorija je imala samo 12. godina, nije bila svesna toga što joj se desilo. Viktorija po svojoj prirodi voli da igra i to je njena slobodna volja, ne igra jedina tako, ako će joj se po tome suditi, onda stvarno smešno, nemam šta da kažem na to - govori Regina za portal Republika.rs i dodaje:

- Slažem se sa tim da niko nije mogao na silu da siluje, ali Viktorija je bila jako mlada, nije sama pristala na to, već je jednostavno nasilno to odrađeno. Za razliku od nekih koji su se razvlačili sa mnogim muškarcima po rijalitiju, Viktorija se pre rijalitija nije provlačila po lošem glasu, nego da je vredna, da je čovek i da ima srce. Mislimo da Viktorija ima pravo na svoju slobodu, igranja, zato što je ona odabrala da nastavi svoj život posle te traume, a ne da vuče to za sobom, jer ima mnogo gorih slučajeva devojčica koje to nikad ne prevaziđu. Viktorija je odlučila da se bori za sebe i svoj život, a pre svega za svoje dete, koje joj najviše na svetu znači. Ona je pre svega požrtvovana majka, vredna je, a ne kao neke druge devojke, koje su u rijaliti ušle da dignu sebi cenu - poručila je Viktorijina baka za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rijan

01.11.2021 16:44

Ćuti dron.fačo beogradska, Nisi kompetentna da komentarišeš. Devojčica je doživela horor u 12 f. Nisu svi darodajke kao ti. prodala bi rodjenog oca za lovu....

Sava

02.11.2021 07:13

Nije ona (Ajfonka) radodajka! Ona je prostitutka, radi za kintu!