DOK BANE ČOLAK TUGUJE ZA NJOM: Ivana Krunić napustila zemlju u društvu DRUGOG MUŠKARCA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.10.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić, koja jako teško podnosi ovaj period odvojenosti od njene najveće ljubavi, Baneta Čolaka, odlučila je da sebi da malo oduška, te je napustila Srbiju, a društvo joj je pravio njen bliski saradnik, ali i prijatelj Mirko Gavrić.

Foto: printscreen

Ivana Krunić pati za Čolakom

Popularnoj pevačici i bivšoj zadrugarki Ivani Krunić kočnice su popustile u Zadruzi 3, te je ubrzo uplovila u vezu sa Banetom Čolakom. Naizgled je delovalo da im u ljubavi cvetaju ruže, ali njih dvoje su mučili borbu sa mnogobrojnim poteškoćama i preprekama, pred kojom se njihova veza našla, ali ipak su uspeli da prođu test i da nastave da snažno grade odnos.

Republika

Foto: printscreen

Ivana Krunić i Mirko Gavrić

Poslednji test, kako je Ivana par puta isticala, jeste i Banetov ulazak u Zadrugu, a nakon toga, ukoliko pokaže dobre manire, njihova veza će biti podignuta na veći nivo. Pevačica jako teško podnosi ovaj period odvojenosti bez njene jače polovine, te je odlučila da malo da sebi oduška, i uputila se izvan granica Srbije, a društvo joj je pravio njuen blizak prijatelj, ali i saradnik Mirko Gavrić.

Foto: printscreen

Ivana Krunić i Mirko Gavrić na letovanju

 

Na fotki koja je obišla društvene mreže, možemo primetiti da se njih dvoje baškare i provode na egzotičnoj destinaciji, a verujemo da će Ivani, nakon napornog poslovnog, ali i emotivnog perioda, prijati ovaj odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

31.10.2021 17:44

U ovo vreme putovati je zaista ludo i glupo.