OVO JE BRAK ZA CEO ŽIVOT: Ovako je Dalila pričala nakon venčanja, a sada ostavila Dejana PRED MILIONIMA zbog Filipa Cara! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

26.10.2021

08:55

Na društvenim mrežama osvanuo snimak Dalile Dragojević koja je nakon venčanja izjavila da je brak sa Dejanom za ceo život i da nije sigurna u to da se ne bi odlučila na taj korak.

Tik Tok/zadruga2

Dejan i Dalila vančanje

 

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević odlučili su da stave tačku na brak, nakon što je ona priznala emocije prema Filipu Caru u "Zadruzi", a snimak nastao na dan venčanja Dalile i Dejana postao je viralan.

U istom vidimo koliko je ona bila sigurna u njihovu ljubav, te je govorila kako je njihov brak "za ceo život", te da sigurno ne bi radili tako nešto da ne veruju u njihov odnos.

Tik Tok/zadruga2

Dejan i Dalila vančanje

 

- Ovo je brak za ceo život, tako je. Da nije tako ne bih se odlučila na ovaj korak. Ovo je ipak nešto što nam zaista znači - rekla je tad ona, dok ove njene reči danas, pak, nemaju težinu.

Filip je, podsetimo, juče poljubio Dalilu na nekoliko metara od Dejana. Dalilin muž ne prestaje da plače zbog situacije u braku, te se ne libi da očaj i bes iskali na enterijer u rijalitiju.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Komentari (1)

Loading
dejan

27.10.2021 14:21

Koja nameštaljka, sad su već svi ušli u fazon kako se uzimaju pare....