DALILA IŠLA KOD VRAČARA I BAVILA SE CRNOM MAGIJOM: Maja Marinković otkrila MRAČNU STRANU Mujićeve, ŠOK detalji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.10.2021

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković oglasila se za medije i otkrila šta zapravo sada misli o Dalili Dragojević, nakon što je uspela da smuva njenog sad već bivšeg dečka Filipa Cara.

Republika

Foto: printscreen

Maja Marinković, Filip Car, Dalila Dragojević

 

Maja Marinković napokon je progovorila o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara, pa je optužila ljutu rivalku da je omađijala njenog supruga Dejana Dragojevića. Naime, Maja je iznela tvrdnje kako je Dalila bacila vradžbine na Dejana, zbog čega je on potpuno opčinjen njom. Ovo nije prvi put da se Dalila dovodi u pitanje da se bavila okultizmom i crnom magijom, ranije se dosta spekulisalo da je rijaliti zvezda podložna odlascima kod vračara i gatara.

Nakon svega što je imala prilike da vidi, Maja je donela konačan sud i otkrila za medije šta zapravo misli o Dalili i Caru, pa je prokomentarisala i Dejana Dragojevića

Republika

Foto: printskreen/pink TV, Republika.rs

Maja Marinković, Filip Car, Sandra Čaprić

 

- Žao mi je što svi napadaju Dejana i što ne razumeju šta se sa njim tačno dešava. Evo objasniću... Dejan je pod ozbiljnim vradžbinama, imam informaciju sa više strana da Dalila često posećuje vračare, i samim tim vam je jasno šta se zapravo sa Dejanom dešava, ja ne tvrdim, meni je tako rečeno - priča Maja.

- Što se tiče odnosa Dalile i Cara, mogu da kažem da su mi ogavne scene iz izolacije, s obzirom na to da se radi o udatoj ženi. Car kao Car, ništa novo, njemu je to zanimljivo, a onog trenutka kada bude dobio ono što traži (i što mu se nudi) Dalili ce pružiti samo početak KRAJA - ispričala je Maja, pa dodala za kraj:

- A inače kao par su mi top, slične su visine, a i građe, baš idu jedno uz drugo - zaključila je Marinkovićeva za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mmm

25.10.2021 06:10

sada si upravu potpuno majo