KRVAVA BURMA, RASCEPANA KOŽA: Evo kako izgleda Dejan Dragojević nakon UDARCA u vrata, Dalila jecala zbog ovog prizora! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

24.10.2021

03:00

Dejan Dragojević udario je rukom o vrata, a odmah nakon toga kamere su zabeležile krv na njegovoj burmi.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević u krvi

 

Udata zadrugarka Dalila Dragojević šokirala je naciju kada je pred milionskim auditorijumom rekla da je odustala od braka sa Dejanom Dragojevićem, te se prepustila emocijama Filipu Caru zbog čega je on pao u očaj i raskrvario ruku udarcem u vrata.

Međutim, Dalila, nakon što se Dejan smirio mu je prišla kako bi pokušala da popriča sa njim, a kamere su zabeležile koliko je krvava ruka mladog Dragojevića. Burma koja mu stoji na prstu bila je umrljana u krvi, a Dalila mu je sve vreme čistila rane, a potom su pokušali da popričaju i vide šta im je činiti dalje.

youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević udara u vrata

 

- Dobro je više, dosta, nema potrebe za ovim - rekla je Dalila

- Ne mogu - izustio je Dragojević.

- Ne znam šta mi je, sve sam sjebala. Sve što se moglo s*ebati. Ne znam više ni ko sam ni šta sam, ni šta pričam - dodala je Dalila.

- Ne znam više kako da se nosim sa situacijom, izdrži. Ne možeš tako Dejane, ostaviš me, vratiš me, ne znam više kako da se ponašam, ostaviš me, daš mi čokoladicu, ne znam gde sam ne znam šta sam - nastavila je Dalila.

- Šta da ti kažem ja. Ne mogu da te ne gledam, ne mogu da iskuliram - rekao je Dejan.

youtube.com/Zadruga Official

Krvava ruka Dejana Dragojevića

 

- Pogubila sam se u svemu. Nema isplivavanja, mogu samo da tonem što dublje i da vučem sve sa sobom - dodala je.

- Moraš imati granice, moraš - nastavio je Dejan.

- Nemam sve granice su popustile, dopuštam ono što nikada nisam dopuštala. Uništena sam i ne želim da ti sebe uništavaš. Ja sam sebe već uništila - govorila je Dragojevićka.

Detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Komentari (0)

Loading