NAKON ŠTO MU JE BRAT NAĐEN MRTAV U PEKARI! Oglasio se bivši rijaliti učesnik Filip Mijatov SLOMLJEN, a OVO je svima poručio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.10.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Mijatov se oglasio nakon smrti svog brata, te je otkrio da se oseća jako loše, povodom iznenadne tragedije, koja je zadesila njegovu porodicu.

Republika

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Filip Mijatov ne može da dođe sebi

Dimitrije Mijatov (42), nekadašnji rijaliti učesnik, pronađen je mrtav u Beogradu, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti. Sad se ovim povodom oglasio i njegov brat, bivši takmičar "Zadruge".Filip Mijatov, koji je poznat po aferi sa Anom Korać, vidno skrhan, zbog porodične tragedija, koja ga je zadesila, poručio je svima da je jako loše, ali se takođe i zahvalio.

- Hvala svima na porukama. Stvarno nemam snage svima da odgovorim. Izvinite - napisao je Filip na društvenim mrežama, a potom je bivši zadrugar progovorio i o sahrani njegovog pokojnog brata, te je poručio svima da su pozvani.

Dimitrije je, podsetimo, pronađen mrtav u jednoj pekari, a u toku je uviđaja detalji povodom njegove iznenadne smrti su i dalje tabu tema za javnost, a ono što mnogi znaju jeste da je preminuo pod nerazjašnjem okolnostima.

Podsetimo, Dimitrije je iza sebe ostavio sina, koji je nedavno bio veoma bolestan i kome su se borili za život, a činjenica da je njegv život bio buran, svedoči i njegova jeziva ispovest u "Parovima", gde je milionskim auditorijumu, otvorio dušu i priznao da je preživeo ranjavanje, zatvor, ali i da je imao dodirnih tačaka sa drogom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading