KLELA MU SE NA LJUBAV, A ONDA MU ZABOLA NOŽ U LEĐA: Ovako je Dalila pre Zadruge Dejanu obećavala da će ga VOLETI ZAUVEK, a onda ga JAVNO IZDALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.10.2021

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari Dejan i David Dragojević u žiži su javnosti nakon što je Dalila javno istupila i priznala emocije prema FIlipu Caru, što je dovelo do pucanja njihovog braka, a pre samo nekog vremena činilo se da njihovu ljubav ništa ne može poljuljati, što je ona istakla za godišnjicu braka i napisala na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dalila Dragojević posvetila Dejanu emotivne reči za godišnjicu

Peta sezona rijalitija ''Zadruga'' počela je burno, a definitivno će biti upamćena po krahu ljubavi Dejana i Dalile Dragojević, koja je javno priznala emocije prema Filipu Caru, što je Dejana u potpunosti uništilo. Iako sada već iznose prljav veš svog braka, nije uvek sve bilo tako.

 

 

Naime, njih dvoje su nedavno proslavili godišnjicu braka i to četiri godine, do sada reklo bi se uspešnog braka, a Dalila je na svom Instagram profilu podelila njihove fotografije iz perioda kada su bili deca, uz opis koji je tada govorio da njih dvoje niko nikada ne može razdvojiti.

- Ko bi rekao da će ova dečica izrasti u velike ljude.. Ko bi rekao da ćemo se jednog dana sresti u gradu stranom i tebi i meni.. Ko bi rekao da ćemo se od prvog dana zaljubiti jedno u drugo.. Ko bi rekao da ćemo se venčati u istom tom stranom gradu Beogradu.. Ko bi rekao da ćemo se toliko godina voleti…Ko bi rekao da ćeš znati sve moje greške i mane u životu, a da ćeš i dalje ostati tu…Ko bi rekao da se nikada nismo razdvojili, niti ćemo…Ko bi rekao da sada slavimo 4 godine najepšeg braka na svetu, koji bih poželela svakoj osobi…Ko bi rekao? Volim te zauvek.

 

 

Podsetimo, njih dvoje su od samog početka imali turbulentnu vezu, prvenstveno jer je Dejanova porodica bila protiv njih i njihovog braka, te se spekulisalo da je upravo Dalila kriva za loš odnos Dejana i brata Davida. Iako su isticali da njihovoj ljubavi i braku niko i ništa ne može nauditi, izgleda da je Filip Car uspeo da im pomrsi konce, te dovede do kraha velike ljubavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Janko

22.10.2021 07:51

Vratila se na fabričko nemoralno podešavanje. Sa Dejanom je bila gluma ljubavi.

Odgovori 14 0
Vuk

22.10.2021 09:25

Ko bi rekao: -Volim te zauvek?

Odgovori 13 0
Aurora12

22.10.2021 17:12

@Vuk - Da li se ova aspida pogledala u ogledalo na sta lici sa ovom haljinicom? Kao meckurdetina i to ona veoma zla.

Vasar Tastine

22.10.2021 10:16

Nije problem da ako se neko ne slaze, ne voli i razvede, ali je problem kada onoga sto si ziveo sa njim ponizis do te mere da je to tako bedno da nema dalje. Ovaj magarac koji se lozi na nju i deli joj komplimente, tek ce videtei ko je ova sotona od zene. Sama je Dejanu ispirala mozak i uradila sve da bude ono sto jeste danas, nazalost. a onda ga je sutnula kao krpu. Naravno karma je kucka i dobice sve nazad. Samo gledajte.

Odgovori 16 1