DEJANOV OTAC BESAN NA SNAJKU, POSLE NEVIĐENOG SKANDALA U ZADRUZI: Evo šta je rekao za SINA!

Autor:

Zadruga

18.10.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon neviđenog skandala Dejana i Dalile Dragojević oglasio se njegov otac koji je besan na snajku.

Republika

Foto: Instagran.com

Dejanov otac progovorio o svađi sina i snajke

Brak Dalile i Dejana Dragojevića na korak je do pucanja posle niza skandala u "Zadruzi", o čemu bruji regionalna javnost, a tim povodom oglasio se njegov otac Goran Dragojević, koji je zaprepašćen ponašanjem svoje snaje.

Večeras je njihov sukob eskalirao - Dalila je, naime, odbila Dejana i ponovo otišla kod Cara, s čim Dejan nije mogao da se pomiri, te je svoju suprugu naočigled svih zadrugara ispolivao vodom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan poliva Dalilu

Tim povodom oglasio se Dejan Dragojević koji se vidno uznemirio čim je čuo kojim ga povodom zovemo.

- Jao, to ste vi, šta ja sad vama posle svega da kažem? Video sam to. Ne znam šta da kažem, stvarno - započeo je Goran za Pink.rs, koji nije iznenađen sinovljevim današnjim reakcijama.

- Ja njega znam, on je čvrst, neće da prenagljuje i da tako lako pokazuje emocije, ali sad, čim ovako reaguje... Ne znam. Mislim da će završiti sa njom čim se definitivno bude uverio u neke stvari. Pa, recite vi meni, je l' ono njeno ponašanje normalno?! Da sam ja na mestu mog Dejana, ja je s onakvim ponašanjem ne bih trpeo ni minut - kivan je Goran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading