OTAC DETETA MAJE MARINKOVIĆ POZNATI BIZMISMEN: Na pomen njegovog imena svi se ZALEDE, a ona se našla par puta sa njim i ostala trudna!

Autor: Republika

Zadruga

18.10.2021

14:31

Mnogo se pričalo o trudnoći Maje Marinković, a sada se pričao o tome da otac nije bio Janjuš.

printskreen/pink TV

Maja Marinković

Maja Marinković na meti je Branislava Radonića Brendona sa kojim je u sukobu od kada je odbila da bude deo njegovog jutjub kanala. 

Brendon nastavlja da napada Maju, a sada su on i njegov prijatelj ko je otac Majinog deteta, te da to nije Janjuš.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

- Rekla mi je da nije sigurna sa kim je zatrudnela, da je pored Janjuša u opticaju neko treće lice, i da je zato abortirala. Odlučila je da abortira to dete, ali o svemu tome nije želela meni da priča u vlogu, nego je to htela da bude u najgledanijoj emisiji da bi ona ispala žrtva, a ustvari je manipulator. Poenta je bila da ocrni Janjuša kod naroda. Inače, njen plan sa trudnoćom je bio da pridobije Janjuša jer je znala da je slab na decu. Protiv sam javnog propagiranja abortusa i silikonskih sisa. Generalno, ti rijaliti ljudi imaju neki sindrom da se viđaju posle šoua i da međusobno imaju intimne odnose - izjavio je Brendon za "Svet" prenose mediji, dok njegov prijatelj otkriva detalje o ocu Majinog deteta.

- Brendon mi je rekao da je to neki biznismen, jako moćan, svi ga znaju. Nije javna ličnost, ali u gradu kad kažeš njegovo ime, svi stoje mirno. Maja se videla sa njim nekoliko puta i zatrudnela. Još neće da otkrije o kome se radi, kaže da to čuva kao keca u rukavu i da će otkriti ako bude morao ili ako ga Maja bude napadala - priča navodno Brendonov drug.

 

 

Sa druge strane, Maja tvrdi da je to sve laž i već je zvala advokata da sudu podnese tužbu.

- Nemam nameru da se javno prepucavam sa nebitnim likovima poput Brendona, koji izmišlja laži zarad malo pregleda na Jutjubu. On je dno od čoveka. Smarao me je najstrašnije da snimamo te njegove videe. Pošto nisam mogla, onda je ispričao laži. Sve što je rekao je laž i biće tužen zbog toga - pričala je Maja.

Komentari (0)

Loading