JEZIVI DETALJE TUČE RIALDE I KENANA: Pevačica ima RASCEPANU USNU, pljuvao je i PONIŽAVAO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.10.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović otkrila je nove jezive detalje o sukobu sa Kenanom Tahirovićem nakon što je on odlučio da istakne kako ima dokaz u vidu audio snimka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rialda Karahasanović ispričala nove detalje

 

Bivši zadrugar Kenana Tahirović u medijima je lansirao izjavu da ima dokaz u vidu audio snimku na kom se može čuti da ga je Rialda Karahasanović, bivša devojka prva udarila tokom vožnje u kolima, nakon čega je odlučila i ona da se oglasi i otkrije nove monstruozne detalje sukoba. 

Naime, Kenan je u izjavi za medije otkrio da ima audio snimak na kom se može čuti kako ga je Rialda udarila prva, nakon čega je on nju ,,zakačio" kako bi se odbranio. Međutim, to se Rialdi nije svidelo, pa je odlučila da javno progovori o svemu i otkrio detalj i fotografijama koje ima u telefonu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

Na Instagram profilu Rialda je objavila status u kom je objasnila da poseduje fotografiju rascepanje usne, kao i glasovne poruke koje su šokantnog sadržaja, te da ju je Kenan tokom prethodnih meseci maltretirao i nazivao pogrdnim imenima, a potom i da ju je pljunuo direktno u lice. 

S obzirom da se preti nekim snimkom, ja apelujem da se pusti u etar, pa da se makar istina zna. Ja ne znam šta se tačno radi kada te dečko vređa najgore moguće, tako mesecima, pa kada odgovoriš uvredom i onda pljune te bukvalno, po sred lica. A onda verovatno treba i da se ćuti na to, sudeći po komentarima. Ja neću da pričam o porukama, glasovnim i slikom rascepane usne u telefonu, ali ako treba nije problem! - napisala je Rialda Karahasanović.

 

Republika

Foto: instagram.com

Rialda Karahasanović o sukobu sa Kenanom Tahirovićem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading