OTKRIVAMO GDE SE NALAZI RIALDA NAKON INCIDENTA SA KENANOM: Pevačica spakovala kofere i pobegla! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.10.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović potvrdila je za medije da je došlo do incidenta između Kenana Tahirovića i nje, nakon čega je odlučila da spakuje kofere i ode kod svoje porodice.

Republika

Foto: Republika

Rialda Karahasanović pobegla od Kenana Tahirovića

 

Nakon šokantne vesti da je Rialda Karahasanović pretpela fizički napad od strane bivšeg dečka i manekena Kenana Tahirovića, pevačica se oglasila za medije i potvrdila ova saznanja medija. 

- Istina je da se desio incident. I sve što ću reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamoliti ovako javno da me svi poštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim više da dajem odgovore. Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti. Ja jesam jaka, hrabra i karakterna žena, i moja poruka će uvek biti jasna da sve žene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vreme od našeg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje. Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave, i da pokušam da nađem mir u narednom periodu - zaključila je Rialda za Pink.rs

Republika

Foto: Republika

Rialda Karahasanović se ljubi sa Kenanom Tahirovićem

Nakon ovog saznanja, Kenan se još uvek nije oglasio, očigledno da pokušava da sakrije istinu koja se saznala u medijima. Međutim, pevačica je odlučila da se potpuno skloni iz Srbije, kako bi malo ohladila glavu, te se uputila ka njenoj porodici, što je i podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu. 

Naime, Rialda je objavila stori kako je otišla kod bake na ručak, te da joj je ona pripremila njeno omiljeno jelo. U ovim trenucima, cela porodica je uz Rialdu, što joj je i najpotrebnije, a prijatelji su odlučili da ćute od medija za sada. 

- Najbolje je kod nane - poručila je Rialda. 

Republika

Foto: instagram.com

Rialda Karahasanović otišla iz Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
elvira

18.10.2021 10:43

Nisam za bilo koji vid nasilja al da je bilo slučajno vjerujem Kenanu