MINA VRBAŠKI NAPUSTILA SRBIJU: Promenila život iz korena, starleta TROŠI NOVAC, ne pita koliko šta košta! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.10.2021

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški živi novi život na visokoj nozi!

 
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški promenila život iz korena

 

Zadrugarka Mina Vrbaški potpuno se povukla iz medija, nakon rijalitija ,,Zadruga 4", ali je svoj život promenila iz korena. 

Kako se spekulisalo, Mina je trebalo da uđe u rijaliti ,,Zadruga 5" kako bi se suočila sa svojim bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, ali do toga još uvek nije došlo. Izgleda da je Mina svoju rijaliti karijeru ostavila u prošlosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

 

Međutim, novim promenama nema kraja, pa je tako Mina na Instagram profilu otkrila svoju novu frizuru. Duga, loknasta kosa krasila je Minino prelepo lice, a u komentarima su muškarci uzdisali za njom. Minu svi pmate po kratkoj pošišanoj frizuri, kada se pojavila na estradi, zbog čega su svi bili oduševljeni njenom lepotom. 

Mina je nakon ove promene, odlučila da spakuje kofere i napusti Srbiju na neko vreme, a uputila se u Sloveniju, gde uživa, a svakodnevno obaveštava svoje pratioce o njenim dešavanjima i skupocenom šopingu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

 

Kako je vreme prolazilo, Mina je menjala svoje frizure i imidže, a izgleda da joj se trenutno dopada ovaj pravi jesenji izgled, kako se vama dopada?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading