PROCURIO PRIVATNI SNIMAK LUNE I MARKA: Evo šta su radili u BESNIM KOLIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani priredila je njenom mužu Marku Miljkoviću iznenađenje za njegov rođendan, a sad je isplivao snimak na društvenim mrežama šta se desilo nakon što su gosti otišli.

Republika

Foto: printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković postali roditelji

 

Novopečeni roditelji Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su imali veliko slavlje povodom njegovog rođendana, na kom se pojavila i njihova prijateljica i starletam Ana Korać. 

To veče, Koraćeva se nakon dugog vremena prvi put videla sa bivšim dečkom Davidom Dragojević, ali kako je izvor za naš portal otkrio, do pomirenja nije došlo, te su se sve vreme ignorisali. 

 

 

Međutim, nakon proslave rođendana, Ana, Luna i Marko uputili su se svojim kućama, a Koraćeva je svojim skupocenim kolima sustigla Miljkoviće, te je to zabeležila video snimkom koji se pojavio na TikTok društvenoj mreži. 

Na snimku se čuje muzika iz kola, vidno raspoloženi, Luna i Miljković mahali su Koraćevoj, a onda je Đoganijeva poslala prijateljici poljubac u kameru. Potom su stali na semafor, a nakon što se upalilo zeleno svetlo, nastavili su vožnju. 

 

 

Ana Korać i David Dragojević ponovo zajedno!

Na rođendanu kod Marka Miljkovića starleta Ana Korać pojavila se u izazovnom izdanju, a nešto kasnije došao je i njen bivši dečko David Dragojević. Portal Republika.rs prvi je pisao o ovom susretu bivših partnera, a odmah sutradan izvor nam je otkrio i šta se dešavalo tokom proslave rođendana. 

Ana je došla, vidno nasmejana i raspoložena, došla je da ispoštuje Marka i Lunu, jer se oni izuzetno dobro druže privatno, to nije zbog kamera ili novinara, jer nisu ni bili pozvani. Marko je odlučio da proslava budu u krugu prijatelja i porodice, on se dosta uozbiljio - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

 

Svi su gledali da li će se Ana i David pozdraviti, kako će između njih teći situacija, ali njih dvoje su se ponašali kao da se nikad nisu ni poznavali. Mislim, znate već da je Ana zaljubljena i da je život pre ne zanima, a nakon što ju je David tako ponizio i povredio, šta je drugo očekivao? Da će mu prići da se pozdrave, dajte ljudi, molim vas! Ana se veselila, igrala, pričala je sa nama o svemu, da je prezadovoljna, ne razmišlja još uvek o ulasku u rijaliti, ima neka bitnija i preča posla trenutno, ali znate da se to kod nje nikad ne zna. Sada je završila i tu operaciju koju je planirala svakako, pa čeka da se sve smiri, dobro je za sada, hvala Bogu - govori izvor za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading