ZADRUGARI RASKRINKALI MARKA I STANIJU! Dejan Dragojević isprozivao starletu, pa priznao: DRMA JE SUJETA, MISLILA JE DA JE MARKO ZALJUBLJEN U NJU!

Autor:

Zadruga

02.10.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević izneo detalje odnosa između Stanije Dobrojević i Marka Osmakčića.

Republika

Foto: E-Stock

Stanija Dobrojević sa njenim dečkom Markom

Poznato je da je Stanija ušla u finalnu sezonu Zadruge 5 zauzeta, ali ona se zbližila sa Markom Osmakčićem, naravno potrudili su se da im ne otkažu kočnice, tako da njihov odnos nije napredovao dalje od prijateljstva. Pored Stanije, Marko takođe ima prisan odnos i sa Sandrom, sa kojom je uplovio u nešta malo jače, a sada su zadrugari totalno raskrinkali i obelodanili detalje njihovog odnosa:

Što se tiče ove teme, ja ću komentarisati na osnovu situacija. Stanija je jako sujetna u odnosu između Marka i Sandre. Drma je sujeta, ne ljubomora jer nisu u vezi. Pokušava Marka da odvoji, da skrene pažnju na sebe. Stane kod kreveta, gleda njih, kao šatro hoće da ih spoji. Ogromna doza sujete jer ona ne može da podnese da bude donja. Ona je mislila da je Marko zaljubljen u nju i da će da bude kraj nje. Kad je Marko dao Sandri pola jabuke, ona je prebledela. Nije joj bilo dobro kad je videla snimak ispred diskoteke. Najmanje sujetna osoba je Milica, ne znam kako to Mensur nije video. Ona je najmanje sujetna - govorio je Dejan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević raskrinkao Staniju

Podsetimo, zadrugari Sandra Rešić i Marko Osmakčić jutros su se prepustili strastima, te su sačekali da zadrugari zaspe, a onda razmenjivali nežnosti i ljubili se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading