STANIJA NEPREPOZNATLJIVA: Starleta promenila lični opis, isplivala fotografija kako je izgledala PRE PLASTIČNIH OPERACIJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.10.2021

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević uradila je sve poznate operacije i tretmane lica, od napumpavanja usana, preko sređivanja jagodica, do mačijih očiju, a sada je isplivala fotografija kako je izgledala pre svih tih zahvata.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Stanija Dobrojević neprepoznatljiva

Zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević ne krije da ulaže u sebe, što trenirajući konstantno, što ubrizgavajući u sebe sve što bi je učinilo lepšom ili joj zateglo lice, kako bi ona bila zadovoljnija i srećnija. Na sve to, starleta neretko koristi i fotošop i brojne aplikacije za ulepšavanje, te se potpuno izgubio uvid u to kako ona zapravo izgleda.

 

 

Kako je od svega toga počela polako i da menja lični opis, na društvenim mrežama je isplivala fotografija Stanije pre silnih operacija i tretmana, fotografija na kojoj je uistinu mlađa, ali koja nam može donekle dati uvid u to kako bi izgledala da nije sebe podvrgla brojnim plastičnim operacijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marinko

02.10.2021 07:19

"Ostarela i omatorela". Došle mladje i sladje.

Odgovori 12 1
Sebastian

02.10.2021 13:00

Godine se ne mogu zaustaviti i stvarno se vidi da je omatorela. Vreme čini svoje. Istina je da još uvek izgleda dobro za svoje godine ali s obzirom na količinu plastike i to da nije još rodila dete nije čudo. Najveći broj žena njenih godina (36) vodi dvoje dece za ruku u školu a ona nosi kuče sa sobom.