OVO JE ISTINA O MENSUROVOM I MININOM ODNOSU! Isplivao neviđeni PRIVATNI snimak Mensura i Mine, koji je sve RAZOTKRIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.09.2021

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na njegovu ogromnu naklonost prema maloletnoj zadrugarki, Mensur je u više navrata spominjao da je Minu jako voleo

 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Mensur Ajdarpašić važi za najvećeg zavodnika

Mensura Ajdarpašića javnost pamti po ljubavnom brodolomu sa Minom Vrbaški, njih dvoje su tokom učešća zaintrigirali javnost, te su mnogi navijali za njihovu vezu, ali bilo je i mnogih koji su bili protiv, baš zbog načina na koji je Mensur pokazivao naklonost prema Mini. Njih dvoje su  pred milionskim auditorijumom imali strašne svađe, ali su nakon toga uvek završavali ispod jorgana ljubavi.

Tokom ovog učešća Mensur je krenuo istim putem , ali ovog puta Minu je zamenila maloletna Milica Veselinović. Bez obzira na njegovu ogromnu naklonost prema maloletnoj zadrugarki, Mensur je u više navrata spominjao da je Minu jako voleo:

- Ja sam Minu voleo abnormalno, i tu nema priče - rekao je jednom prilikom Mendur.

@toxicalienist Video preuzet sa instagram profila @_raskrinkavanje 🙌🏽 moj instagram profil @toxicalienist #zadruga #mensur ♬ original sound - TOXIC ALIENIST 🦩

Sada je isplivao privatni video Mensura i Mine, koji je pravi prikaz njihovog odnosa, a mnogobrojni pratioci smatraju da se Milica na sve načine trudi da bude kao Mina, što pokazuje upravo ovaj snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading