MILJANA NA UDARU HAKERA: Predstavljali se u njeno ime, jedva vratila nalog! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.09.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica svih sezona rijalitija ''Zadruga'' i jedna od najkontroverznijih, Miljana Kulić, oglasila se na svom Instagram profilu svoje pratioce obavestila da joj je profil bio hakovan, te da u tom periodu šta god da je stizalo nekome, nije bila ona.

Republika

Foto: e-stock

Miljana Kulić na udaru hakerskih napada

Najpoznatija učesnica rijalitija ''Zadruga'' Miljana Kulić nakon brojnih skandala koji je prate već neko vreme, najavila je svoj povratak u Belu kuću, ali se oglasila i povodom još jedne stvari.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić se vraća u ''Zadrugu''

Naime, Miljana je obavestila svoje pratioce da joj je neko hakovao profil, te ga koristio i ljudima se u porukama predstavljao kao ona, ali da je na svu sreću sve trajalo kratko, svega dva sata.

- Uspeo je neko da mi uđe na profil i pokušao da hakuje. Šta god vam je stizalo u prethodna dva sata, nisam ja. Uspela sam da vratim nalog - napisala je Miljana na svojoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljani Kulić hakovali Instagram profil

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lana

25.09.2021 03:25

KAKAV LAZLJIVI BOLESNI SLJAM!