TARA NA METI MONSTRUOZNIH OPTUŽBI DA JE LOPOV: Zadrugarka otkrila istinu o navodnoj krađi novca

Autor:

Zadruga

20.09.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata zadrugarka Tara Simov, ovih dana je na meti skandaloznih optužbi!

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tara Simov optužena za krađu

Poznato je da se Tara Simov nakon završetka rijaliti karijere, okrenula ka humanitarnom radu i zbrinjavanju pasa. Ona je , pre nekoliko dana apelovala da se pomogne psu Lakiju, koga je udario auto. Tim povodom, prikupljen je novac, kako bi se psu obezbedila advekatna nega, ali nije svugde ovaj Tarin potez naišao na odobrenje.

Naime, jedna anonimna gospođa iznenala je tvrdnje na račun poznate zadrugarke, koje su sve šokirale:

Poštovani prijatelji i pratioci ovo je Laki koga su mnogi otpisal️i. Lično sam ga preuzela iz VB (nismo ga spasili). Tijana, lično se poznajemo pošto je psa iz Kraljeva dovela kod mene na čuvanje,  pas je odnegovan i udomljen sa moje strane, ime mu je Repić. Tijana je pronašla Taru Simov i krenule su da skupljaju novac za Lakijevo lečenje, novac je išao na Tijanin račun (dinarski deo) ima u albumu koliko je skupljeno (62500). Plaćeni troskovi za Lakija su 25000 din. Ostatak je trebalo Tara da donese ili uplati ali se to nije dogodilo od 25.08. Obećana su i kolica za Lakija ali ni od toga ništa, ja sam kolica platila jer drugačije ne mogu ni da se preuzmu – napisala je žena između istalog i dodala:

Laki nije rijaliti zvezda, nije pas iz Zadruge, ja ne pratim takve emisije i nemam pojma ko je Tara Simov! Juče me zvala, prekidala vezu, snima emisiju, pa je moj broj prosledila nekom Nenadu (naravno bez pitanja) da se donese ostatak novca, a njenu glasovnu poruku možete čuti (veoma fino obraćanje, kulturno) nalazi se u albumu. Nikome neću dozvoliti da dobija aplauze i lajkove i glumi ljubitelja pasa a naročito ne na Lakiju koji je životno ugrožen. Laki ima sve, novac mi ne treba posle ovakvog bezobraznog vulgarnog ponašanja – stoji u opisu.

Ovim povodom, oglasila se i Tara Simov, koja prosto nije mogla da prećuti na ovakve optužbe, pa je poslala jasnu poruku i tako stala na kraj spekulacijama:

Moja namera da pomognem je veća, i oduvek će biti od vaše namere da kanalite ljude i otimate novac! Hvala divnim devojkama koje su se javile i rekle pravu priču. Ja nikad više putera na glavi imam, ali ovo zlo mi nećete prikačiti – napisala je Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Guro

20.09.2021 13:27

Tanjino postenje je poznato celoj Srbiji pa I regionu,stase tu moze kimentarisati.