BABA VIKTORIJE MITROVIĆ OČAJNA NAKON SILOVANJA UNUKE: Odrala bih popa, ne zaslužuje da živi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.09.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović sada se nalazi u najgledanijem rijalitiju ,,Zadruga 5", a prošle noći ispričala je jezivu istinu o silovanju sveštenog lica kada je imala 12 godina, što je ostavilo velike traume na nju danas.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Baba Viktorije Mitrović proklinje sveštenika Milovana koji ju je silovao

 

Aktuelna zadrugarka Viktorija Mitrović ispričala je jezivu i bolnu životnu priču o silovanju sveštenika Milovana Đokića koji su je obeščastio sa samo 12 godina, dok je još bila maloletna. Ceo region šokiran je ovom pričom, a već se ranije pisalo o ovom monstruoznom delu đavola u mantiji. 

Milovan se i dalje nalazi u zatvoru, a kada su meštani Pločica saznali za ovo zlodelo, proterali su sveštenika iz sela. Inače, ovaj skandal odigrao se kada je Viktorija imala svega 12 godina, nakon čega ju je obuzela sramota, a meštani i porodica bili su besni na ukaljano svešteno lice. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Viktoriju Mitrović silovao sveštenik sa 12 godina

 

Tada, kada su mediji saznali za ovo monstruozno delo, baba Viktorije Mitrović svakim danom je proklinjala Milovana, brutalnim rečima. 

- Pet godina je ništa naspram onoga što je uradio mojoj devojčici. Za njega je i 55 godina zatvora malo! Odrala bih ga da ne valja ni sebi ni ljudima - rekla je pre nekoliko godina Regina Spasić, baba Viktorije Mitrović, prenosi Kurir. 

 

 

- Unuku sam gajila od četvrte godine. Moju ćerku, a njenu majku nikad nije zanimala, dok joj je otac kriminalac. Pevala je u crkvenom horu, a taj bolesni sveštenik je iskoristio njenu nevinost i neznanje. Upropastio mi je dete - dodala je Regina i ističe:

- Život joj je upropašćen zbog onoga što je taj sveštenik uradio. Da se to nije desilo, ne bi odlazila od kuće zbog sramote koja ju je snašla. Pet godina kazne za upropašćeni život je malo. Za njega je doživotna robija. Živi nedaleko od nas, ne želim ni da ga vidim, a kad ga vidim, imam želju da ga ubijem. Navukao mi dete parama i nekim otrcanim krpicama koje joj je davao da bi ćutala i bila s njim, iskoristio mi je dete. Plašim se samo da mi neko ne javi da je nađena mrtva na ulici. Milovan ne zaslužuje da živi - zaključila je Regina tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading