OVO JE LICE ĐAVOLA U MANTIJI KOJI JE SILOVAO MALOLETNU VIKTORIJU: Zadrugarka otkrila sve MONSTRUOZNE detalje sveštenika koji je OBEŠČASTIO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.09.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Viktorija Mitrović ispričala je jezivu istinu o svom odrastanju, a sve je naježila priča o silovanju sveštenika u crkvi!

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Viktoriju Mitrović silovao sveštenik Milovan Đokić sa 12 godina

 

Prošle noći u Beloj kući zadrugarka Viktorija Mitrović ispričala je svoju potresnu životnu priču o silovanju od strane sveštenika, koji ju je napastvovao sa svega njenih 12 godina, dok je još bila maloletna. Srbija bruji o tome, kao i ceo region, no o ovoj slučaju se još ranije zna u medijima. 

Kao bomba odjeknula je vest pre nekoliko godina da je svešteno lice u crkvi silovao maloletnu devojčicu, za koju se tek sada ispostavilo da je baš Viktorija Mitrović. Ova hrabra zadrugarka smogla je snage i ispričala pred celoj nacijom kroz kakav je živi pakao prošla. 

Ja znam da ću o ovome svakako morati da pričam. Ja sam u novinama bila pre 6 godina, otprilike. Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 - započinje Viktorija i dodaje:

To se desilo sve u crkvi! Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole,počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem ,ali nisam znala kako da napravim prvi korak. Mi smo otišli tamo, ja nisam mogla da uđem. Izašao je, ja sam se sledila, pa mi je on rekao: ''Ako budeš nekome rekla, znaš da ti neće niko verovati''.Ja nisam imala nekog sa kim bih mogla da pričam, ali sa tetkom mogu o svemu da pričam.  

Reč je o svešteštenom licu po imenu Milovan Đokić, koji je nakon što je silovao i napastvovao Viktoriju završio u zatvoru, gde se i sada nalazi. Kada se saznalo da je Milovan Đokić napastvovao devojčicu, meštani Pločice kod Kovina su odlučili da ga proteraju iz sela. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Viki

20.09.2021 16:09

Crkva ga nece ni ekskomunicirati. Dobiće i penziju.