NATAŠA RADAN IMALA VRELU AKCIJU SA MENSUROM: Isplivala istina, OSVETILA se Mini Vrbaški! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.09.2021

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Radan otkrila je na Instagramu da je imala nešto više sa Mensurom Ajdarpašićem, koji sada uživa u rijaliti romansi sa Milicom.

Republika

Foto: Instagram.com/Republika.rs/O. Bogdanović

Nataša Radan i Mensur Ajdarpašić imali vrelu akciju

 

Bivša zadrugarka i starleta Nataša Radan ostala je upamćena kao devojka koja ima mnoge ljubavne afere sa poznatim ličnostima, među kojima se našao i pevač Amar Gile, kao i njegov kolega Šako Polumenta. 

Međutim, izgleda da Nataša krije veliku tajnu, koju smo mi uspeli da saznamo. Izvor blizak zadrugarki nam je otkrio da je Radanova imala vrelu akciju i intiman odnos sa Mensurom Ajdarpašićem i to pre njegovog ulaska u ,,Zadrugu 5". Naime, nakon što je Nataša napustila ,,Zadrugu 4" ona je stupila u kontakt sa Mensurom, te su se našli u noćnom provodu, a onda je stvar krenula svojim putem, te su završili u krevetu. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nataša Radan i Amar Gile imali ljubavnu aferu

 

Izvor blizak zadrugarki nam je otkrio detalje, a starleta je to odlučila da uradi iz osvete Mensurovoj bivšoj devojci, Mini Vrbaški. 

- Nataša je poznata kao povučena, ali da ne da na sebe, međutim, njoj se Mensi oduvek sviđao, onako, fizički. Međutim, iz poštovanja prema Mini dok su bile bliske drugarice, nije želela da petlja svoje ruke, ali je ona ipak odlučila da joj se osveti za sve, pa je spavala sa njim - govori izvor blizak Nataši.

Da stvar bude još zanimljivija, Nataša je na Instagram progovorila o odnosu sa Mensurom, te je jasno poručila da su imali nešto više od samo prijateljstva. 

Republika

Foto: instagram.com

Nataša Radan o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem

- Zašto te Mensur gotivi, ne spominje od svakoga? - glasilo je pitanjem za Natašu, na koje je ona odgovorila šokantnim rečima:

- Pa ja nisam Mensuru baš svako - poručila je Nataša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janko

11.09.2021 16:34

Promiskuitet je u pitanju.