MAJA MARINKOVIĆ POKAZALA STOMAK NAKON ABORTUSA: Takijeva ćerka slomljena, a svi su primetili jedan detalj! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.09.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nedavno je uradila abortus Janjuševog deteta, a sada je objavila fotografiju koja je sve iznenadila.

 

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković nakon trudnoće pokazala stomak

 

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" otkrila je naciji i potvrdila informaciju da je Maja Marinković bila u drugom stanju i da je nosila plod ljubavi koja se desila sa Markom Janjuševićem Janjušem, što je šokiralo javnost.

Stanije je ispričala sve do detalja, te je otkrila da joj je Maja ispričala da je Janjuš Takijevoj ćerki poslao novac kako bi odradila abortus, što je ona i učinila. Maja se za sada nije oglašavala na tu temu, ali za njenu nekadašnju drugaricu Marijanu Zonjić nije imala lepe reči, shodno tome da se plavokosa zadrugarka nabacuje svim bivšim momcima Marinkovićeve

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Maja Marinković besna na Marijanu Zonjić zbog Janjuša

 

Ono što je izazvalo veliku pažnju kod pratioca na Instagramu, jeste fotografija koju je Maja objavila. Naime, Maja je poznata kao jedna od najzgodnijih zadrugarki, pa joj nije strano da ide golog stomaka, što je bio slučaj i ovaj put. Ona je pozirala ispred ogledala, dok se fotkala, a svi su primetili njenu vitku liniju, nakon priče da je bila trudna. 

 

 

U komentarima se našao i njen rijaliti prijatelj Branislav Radonić Brendon koji je Maji pružio podršku u vidu emotikona srca, na šta ona još uvek nije odgovorila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ona koja zna

12.09.2021 05:05

Zaista mi je zao mi takvih stvari. Ja na to placem. I ako ja ovu zenu ne podrzavam znam koji bol nosi u sebi. Samo napred i nemoj vise sa njim nije on za tebe. Moras da se menjas. Speri tu ljagu sa sebe i pocni da se bavis necim boljim.

Odgovori 17 6