NOVA AFERA TRESE ZADRUGU 5: Nikola Grujić uhvaćen sa SVASTIKOM, kopijom Tare Simov!

Autor:

Zadruga

07.09.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pričaju o aferi između Nikole Grujića i Viktorije Mitrović.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Grujić u vezi sa svojom svastikom?!

Pevač i sadašnji učesnik "Zadruge 5", Nikola Grujić optužen je da imao aferu sa svojom sestrom svoje žene - svastikom Viktorijom Mitrović koja se takođe takmiči u rijalitiju. Kako prenosi "Blic", tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" zadrugari su odgovarali na pitanja vezana za njihovu prošlost, a jedno je bilo vezano i za pevača Nikolu Grujića i navodnu aferu koju je imao sa svastikom.

- Podigao bih Sandru Čaprić, da ponovi ono što je rekla za Nikolu Grujića - rekao je voditelj.

- Pre nego što sam ušla u Zadrugu, gde se pojavio neki Grujić Nikola pevač, potpisujem ugovor i dolazim da pravim profil. Ja čujem da su njih dvoje u vezi, tačnije da je on sa svojom svastikom, ustvari sestrom od svoje žene! - rekla je Sandra.

Republika

Foto: printscreen

Viktoriji Mitrović svi govore da liči na Taru Simov

- Da li ste normalni da čoveku rasturite brak? Pričate o nečemu što si čula a ne što jeste, da li ste bolesti da prićate ovo alo? Rasturate čoveku brak ovo jeste rijaliti ali ne preterujte, ja ne znam šta je ovo - urlao je Miki Đuričić nakon Sandrinih reči.

- Da li si ti Viktorija čula za ovo pre? - pitao je Milan.

- On je sa mojom sestrom od tetke a ne sa mojom rođenom sestrom. Ja nju nisam ni videla dve godine, ni njega ni nju. On ima dvoje dece sa njom. Ja sa njom ne pričam, to je naš porodični konfikt. Naša porodica se ne viđa, ja ga do preključe nisam videla. On voli žene muziku, pevač je to je prirodno. Ona je jednom izljubomorisala jer smo se zatekli na istom slavlju - pravdala se Viktorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading