PAULA NE MOŽE DA PREBOLI TOMOVIĆA: Posvetila mu tetovažu, dokaz da ga i dalje VOLI! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.09.2021

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Paula Hublin i Vladimir Tomović imali su tokom svog učešća u rijalitiju ''Zadruga'' kratku, ali stastvenu romansu. Kako je prošlo nekoliko meseci, a oni nisu nastavili svoj odnos po izlasku iz rijalitija i prisećajući se Paulinog vraćanja bivšem momku Franu Pujasu nakon Tomovića, stekao se utisak da je Vladimir izbrisan iz Pualinog života. Ipak, tetovaža na njenoj ruci ju je odala.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Paula Hublin istetovirala rečenicu Vladimira Tomovića

Bivša zadrugarka Paula Hublin tokom svog učešća u rijalitiju ''Zadruga'' bila je sa nekoliko zadrugara, ali velikog traga ostavio je Vladimir Tomović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Paula Hublin i Vladimir Tomović tokom učešća u ''Zadruzi''

Njih dvoje su imali odnos pun strasti u Beloj kući, a to nisu krili. Kako je romansa kratko trajala, a ona nastavila da se vraća Franu i isprobava ostale zadrugare, stekao se utisak da je na Tomovića zaboravila, ipak to nije tako.

Paula je na svom Instagram profilu objavila fotografiju novih noktiju kojima je htela da se pohvali, a na ruci se vidi da ima novu tetovažu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

 

Naime, Vladimir je tokom boravka u ''Zadruzi'' i njegove ljubavne romanse sa Paulom, neretko joj pred spavanje, na uvo, misleći da niko ne čuje želeo laku noć, ali na poseban način.

 

 

Mirno spavaj, anđele sanjaj - govorio je Tomović.

Paula je upravo tu rečenicu istetovirala na svojoj ruci, misleći da niko neće shvatiti o čemu se radi. Hublinova očigledno nije prebolela svoju bivšu ljubav, a kako se njihov odnos nije nastavio nakon izlaska iz rijaitija, posvetila mu je tetovažu, tako da sada kada god pogleda u ruku, setiće se njega i onoga što su imali.

Republika

Foto: instagram.com/ paula_hublin

Paula Hublin posvetila tetovažu Vladimiru Tomoviću

U videu ispod, na 00:20 Vladimir šapuće Pauli ''Mirno spavaj, anđele sanjaj.''

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading