EMILIJA VELIMIR U PANICI PRED ZADRUGU 5: Miljanina komšinica se ne smiruje ispred karantina jer se plaši OVOGA! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.09.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emilija je isprepadana ispred karantina, kako li će joj biti u Beloj kući?

Republika

Foto: Republika.rs

Emilija Velimir istraumirana je ispred karantina

Miljana Kulić jedna je od zadrugarki koja je kroz prethodne sezone ovog popularnog rijaliti programa privlačila najviše pažnje, a sada se pojavila Emilija Velimir, nišlijka mlađe generacije, koja je kulićevoj poručila da treba da se čuva.

Naime, Emilija je na profilisanju rekla da o Miljani zna mnogo toga, te da bi trebalo da je se pripazi jer ne želi da se sve to sazna javno. Ipak, opasan stav koji je Velimirova na početku zauzela, pao je u vodu kada se danas pojavila ispred karantina.

Naime, mlada zadrugarka nije mogla da se smiri i da stoji u mestu, zbog konstantnog straha da će joj neko nešto ukrasti. Kako li će tek biti u "Zadruzi 5" ostaje nam da vidimo, a šta je nama Emilija rekla pogledajte u videu na početku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading