MENSUR PRED ZADRUGU 5 IMAO VATRENU AKCIJU: Zadrugar otkrio sve VRELE detalje od rođendanske večeri! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.09.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur otkrio šta je radio za svoj rođendan!

Republika

Foto: Republika.rs

Mensur Ajdarpašić otkrio je sve detalje vatrene večeri

Nova sezona rijaliti programa "Zadruga" počinje u nedelju, 05.09. a zadrugari se već uveliko spremaju za nove skandale koje će praviti u Beloj kući.

Naši reporteri bili su juče ispred jedne klinike gde su razgovarali sa budućim zadrugarima, među njima je bilo i novih i starijih zadrugara, a posebnu pažnju je privukao Mensur, koji je nedavno proslavio i svoj rođendan.

Mensur Ajdarpašić je ispred naših kamera otkrio kako je proveo noć u kojoj je proslavio svoj rođendan. Naime, on kaže da je sa društvom završio u klubu gde je bilo mnogo lepih devojaka, te je sa jednom na kraju večeri otišao i u krevet:

Republika

Foto: Republika.rs

Mensur Ajdarpašić progovorio je i o planovima za "Zadrugu 5"

- Ne mogu da otkrivam ko je ona, kakav bih ja džentlmen onda bio, ali mogu da kažem da je bilo odlično. U "Zadrugu" ulazim kao slobodan, a ovo sinoć je bila avantura na obostrano zadovoljstvo.

Mensur je progovorio i o novoj sezoni rijalitija, te je otkrio da mu prvo mesto nije bitno, samo želi da uzme sav dogovoren honorar, ali je otkrio i da li će ispraviti stare greške.

- Na greškama se uči, ja volim da grešim. 

Šta nam je rekao Mensur o Maji Marinković, Denis Dejm i spremanju za "Zadrugu 5", pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading