MILJANA NE MOŽE DA PODNESE BOLEST MAJKE: Zagrljene i u suzama SLOMILE I RASPLAKALE MNOGE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.08.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nakon svog izlaska iz prethodne sezone rijalitija ''Zadruga'' suočila se sa nizom problema, a koje je njena majka krila od nje dok je bila u Beloj kući. Naime, ona je saznala da su joj i otac i majka teško bolesni, a sada je fotografijom koju je objavila rasplakala mnoge.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić fotografijom sa majkom rasplakala mnoge

 

Bivša zadrugarka Miljana Kulić  ostala je do samog kraja prethodne sezone rijalitija ''Zadruga'' i zauzela visoko treće mesto, ali njena sreća nije traja predugo.

Naime, kada je izašla sačekali su je brojni problemi sa kojima se suočavala njena porodica tokom njegog učešća u rijalitiju, a koje su skrivali od nje kako se ne bi potresala. Pre svega, saznala je da su joj i otac i majka teškog zdravstvenog stanja i da je neizvesno koliko dugo će živeti i da li će uspeti da se izbore sa bolestima koje su ih snašle.

 

 

Miljana je teško podnela to saznanje, te teži da se izbori sa svim životnim situacijama sa kojima se susreće, a sa svojim pratiocima na društvenim mrežama neretko deli stvari iz privatnog života. 

Ovaj put ona je objavila fotografiju nje i majke Marije iz vremena kada su obe bile učesnica rijalitija ''Zadruga'', njih dve su zagrljene i obe u suzama na fotografiji, a Miljana je ovim putem dala do znanja svima kako teško podnosi situaciju u kojoj je, ali da je za svoju majku uvek tu.

 

 

Njena objava je izazvala niz komentara njenih pratioca koji nisu krili da ih je pogodila fotografija i rastužila.

- To je ljubav, to se voli

- To je od ljubavi jače - samo su neki od emotivnih komentara ostavljenih na još emotivniju fotografiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

01.09.2021 10:53

Karma je čudo,Bog sve vraća zaslužila si