POZNATA STARLETA PROGANJALA BUDUĆEG ZADRUGARA: Bila je opsednuta Božidarom, uhodila ga u stopu! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

28.08.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atina Ferari rijaliti starleta želela je pažnju budućeg zadrugara i mladog pevača, pa ga je sve vreme uhodila na društvenim mrežama

Budući zadrugar i mladi pevač u usponu Božidar Ristanović poznatiji kao Boža Džons će uskoro postati rijaliti igrač ,,Zadruge 5”, a mi smo se potrudili da otkrijemo pikanterije iz njegovog života.

Iako je mlad, iza sebe ima veliko životno iskustvo, voli da peva, a u intervju je poručio da će s njim uvek biti zabavno. Sklon je zaljubljivanju, pa ne sumnja da će mu se neka devojka dopasti u rijalitiju ,,Zadruga 5”.

Republika

Foto: Ognjen Boganović

Budućeg zadrugara jurila Atina Ferari

No, Boža je bio miljenik i mnogih starleta, a jedna je bila željna njegove pažnje. U pitanju je Kristina Atina Ferari.

Nju svi znamo po mnogim blamantnim scenama iz rijalitija, alije strogo čuvala da joj se Boža opasno svideo.

Republika

Foto: Ognjen Boganović

Darko Lazić i Goga Sekulić su mu prijatelji

- Božu nisu zanimale tada starlete, ali je ta Atina baš htela da privuče njegovu pažnju po svaku cenu. Lajkovala mu je slike, pa ga onda otprati, pa opet zaprati, stvarno smo svi mislili da je devojka opaednuta njim. Ali je to stalo nakon nekog vremena, valjda kad je ona ušla ponovo u rijaliti to je stalo - priča izvor blizak mladom pevaču.

Inače, Boža je poznat i po mnogim prijateljstvima sa estrade, a prijatelji su mu između ostalih i Goga Sekulić i Darko Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading