ZGODNI VATERPOLISTA UČENIK ZADRUGE 5: Žene će poludeti za njim, a on želi STANIJU! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.08.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodni vaterpolista Ivan Radosavljević biće posebna poslastica za gledateljke "Zadruge 5", a činjenica je da ni zadrugarke na njega neće ostati ravnodušne.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivan Radisavljević mnoge će oduševiti svojim izgledom!

Prolaznicima ispred "Pika" pažnju je danas privukao jako zgodni plavi muškarac. On se zove Ivan Radosavljević i novi je učesnik "Zadruge".

Ivan je vaterpolista, a činjenica je da tako i izgleda. Nabildovan i bez i jedne mane, ovaj zadrugar dolazi da osvoji srca žena u rijalitiju, a kako kaže sa jednom bi voleo svašta i da radi:

- Voleo bih da budem sa Stanijom, kakve veze ima što je zauzeta, ako njoj ne smeta, što bi meni smetalo?

Ovo je izazvalo osmehe, jer je činjica da bi Stanija i on bili jako lep par, ali šta bi na to rekao Marko? Čini se da se Ivan, koga zovu Beli, na to ne obazire mnogo.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivan Radisavljević sa Stanijom bi voleo da ima nešto više!

Beli nam je otkrio i šta misli o drugim devojkama, te na osnovu čega bira partnera za sebe:

- Nisu bitni silikoni koliko ponašanje. Sa Majom Marinković bih možda imao neku šemu, ali takvu ne bih mogao da je odvedm kući. Žena koja se tako ponaša nije za mene. Da lupa glavom u zid, šta će mi to?

Ivan je bio na Malti, gde je poslednjih nekoliko godina igrao vaterpolo i gradio kraijeru, a šta nam je još rekao o sebi, pogledajte u videu na početku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading