OTKRIVEN IDENTITET JOVANINE DEVOJKE: Evo ko je lepotica koju šeta Matora! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.08.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je nova devojka Jovane Tomić Matore, ona je tatoo umetnik i ima dete!

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Otkriven je identitet nove devojke Jovane Tomić Matore!

Jovana Tomić Matora iznenadila je sve kada se na venčanju Maje Marković, sada Hadrović, i Alena Hadrovića pojavila sa novom devojkom.

Odmah su krenule spekulacije o tome ko je lepotica sa kojom se Jovana pojavila, a mnogi su i primetili da nova devojka ove zadrugarke neodoljivo liči na Jovaninu bivšu Sanju Stanković.

 

 

Ekipa portala "Republika.rs" otkrila je da se lepotica koja je na ovu proslavu došla sa Matorom zove Katarina Vukašinović. Katarina je tatoo majstor, a kako saznaemo ona je tetovirala mnoge ličnosti iz estradnog sveta pa između ostalog i Anđelu Vešticu, repera Smoke Mardeljana, Sanju iz grupe Hurricane, Sergeja Pajića. 

 

 

- Pokojni otac mi je bio slikar, od njega sam nasledila talenat. Njemu je tetoviranje bio hobi igrom slučaja. Iz zatvora. Tetoviranje sam gledala od malena. Bila je to ljubav na prvi pogled- rekla je Katarina u jednom intervju i tako otkrila kako je počela njena ljubav prema ovom poslu.

Njen instagram profil svakako je bezgranični izvor informacija, pa smo, osim činjenice da je zaista lepa žena, saznali i da ima dete.

Republika

Foto: printscreen

Katarina Vukašinović ima i dete!

Izgleda da je Matora našla veoma inspirativnu ženu za partnera, šta vi mislite?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

22.08.2021 17:58

Problem je što Matora nije inspirativna, pa će brzo biti šutnuta, ukoliko ova preko nje neće popularnost ili ulazak u Zadrugu!