NOVA DEVOJKA BIVŠE ZADRUGARKE? Procureo snimak kako se mazi i topi pred STARLETOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.08.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić u poslednje vreme privlači pažnju svojim izgledom, ali i slobodnijim ponašanjem, a njena navodno drugarica za koju se inače spekuliše da voli žene, starleta Jelena Knežević, objavila je na svom Instagram profilu snimak na kom se njih dve ljube i maze na plaži.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marijana Zonjić definitivno prešla na žene

 

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić u jednom trenutku rešila je da pređe na žene, jer kako je tada govorila muški rod joj se ogadio, a onda je upoznala bivšeg supruga Mine Kostić, Igora X sa kojim je uplovila u emotivni odnos koji nije potrajao dugo, jer kako je tada rekla smetale su mu njene provokativne fotografije, te je ona rešila da se vrati na isti pol i prepusti se strastima devojkama koje je razumeju bolje od bilo kog muškarca.

 

 

Naime, novopečena starleta Jelena Knežević, poznatija iz spota Bake Praseta u kom je u veoma provokativnom izdanju, a koja inače ne preza od toga da se skine gde treba i za koga treba, podelila je na svom Instagram profilu snimak kako se ona i Marijana ljube strastveno na plaži, uvijajući se jedna ka drugoj, a zatim je isti taj snimak podelila i Zonjićeva na svojoj društvenoj mreži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_jelenaknezevic_

 

Njih dve neretko objavljuju zajedničke snimke na kojima su veoma prisne, a kako se već spekuliše da mlada naslednica poznatih srpskih starleta voli žene, sumnja se da su njih dve u dubljem odnosu od samog prijateljstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading