(FOTO) ZDRAVLJE JOJ UGROŽENO, A ONA BANČI ZA SVE PARE: Marija Kulić uhvaćena sa omladinom u NOĆNOM PROVODU!

Autor: Republika

Zadruga

04.08.2021

15:54

Marija Kulić, jedna od najpoznatijih rijaliti učesnica, uhvaćena je u noćnom provodu sa svojom ćerkom.

Republika.rs

Marija uhvaćena u noćnom provodu

 

Rijaliti zvezda i jedna od napopularnijih majki Marija Kulić nedavno je progovorila o zdravlju, te je otkrila sve o borbi sa kancerom. 

instagram.com

Marija i Miljana

 

- Bila sam na zračenju, sada se odmaram. Posle hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još osam, kao i jedna hemioterapija. Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje - istakla je Kulićeva na samom početku svoje, nimalo lake, priče, a zatim se osvrnula na to kako je saznala da boluje od karcinoma, te pomenula i stanje supruga Siniše, koji se takođe bori sa opakom bolešću. Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod lekara jer mi se pojavila žlezda ispod uha. Kada su pogledali, imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlezde, pa krajnik pošto je pustio metastaze. Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, mnogo sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vreme uhvatilo, ali guramo. Imamo decu i unuče, za koje se borimo - iskrena je bila Kulićka.

Međutim, izgleda da se ona oporavila dovoljno da može bančiti u noćnom provodu sa ćerkama. Naime, na Instagramu se pojavio snimak na kom se vidi kako Marija uživa sa ćerkom Anom u noćnom životu.

 

Miljanina majka se odlično pripremila za ovu vrstu žurke, a ono što je zanimljivo što je okolo sve bila omladina, sa kojima se Marija stopila. Mnogi komentarišu Marijin izgled da više ne liči na sebe nakon svih operacija i problema sa zdravljem koje je imala. Marija se provodila sa ćerkom do ranih jutarnjih sati.

 

Komentari (2)

Loading