BOLEST RAZARA KULIĆKU? IZGUBILA SAM 25 KG: Marija progovorila o TEŠKOJ BORBI sa KANCEROM, a kroz SVE OVO TEK MORA DA PROĐE!

Autor:

Zadruga

03.08.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić iskreno o borbi sa kancerom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

 

 

Jedna od omiljenih rijaliti učesnica Marija Kulić u proteklih nekoliko meseci suočila se sa najgorom bolešću koja je, zajedno sa ne tako dobrim stanjem njenog supruga Siniše, pretila da im razori porodicu.

Ona se sada oglasila i otkrila koliko je smršala u borbi sa najgorom bolešću.

- Dosta sam oslabila. Izgubila sam 25 kilograma do sad. Miljana se uplašila na finalu, znam da ću oslabiti još ali dug je period, do godinu dana -rekla je Marija Kulić za Objektiv pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

- Plačem samo kada je Miljana u pitanju. Ne što su nju napadali nego što su tako nisko išli. Užasno mi je da se spominje nečija bolest. Da se udara na to da će ti neko od najmilijih umreti.

Marija takođe ističe da joj je najteže zbog dece i da se uvek trudi se se skloni kada joj je loše da je oni ne bi gledali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading