(FOTO) VODITELJ ZADRUGE SE SKINUO: Milan Milošević pokazao izvajano telo, provokativnom slikom zapalio internet!

Autor:

Zadruga

04.08.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević pokazao je na društvenim mrežama da se oseća super, a vitkom linijom mamio je uzdahe mnogima.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milan Milošević

 

Voditelj rijaliti programa ,,Zadruga" Milan Milošević odlučio je da vrele letnje dane provede na odmoru, te se uputio ka crnogorskom primorju.

Milošević je poznat kao neko ko dosta ulaže u svoj izgled, na njemu se uvek može videti markirana garderoba, ali pored toga, njegova vitka linija došla je tek sada do izražaja. Voditelj najgledanijeg rijalitija skinuo se na plaži i svima pokazao izvajanu figuru, zbog koje su svi ostali zapanjeni.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević

 

Milan je na Instagramu okačio provokativnu fotografiju, a u ovom izdanju skoro nikada nismo imali prilike da ga vidimo. Može se zaključiti da je voditelj rijaliti formata u odličnoj formi i da je u danima karantina definitivno pazio šta je jeo. 

Komentari su se usijali na društvenim mrežama, pohvale su stizale sa svih strana, a jedno je sigurno, da voditelj Milan uživa na plaži, zadovoljan svojim izgledom.

Republika

Foto: instagram.com

Milan Milošević se skinuo na plaži

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading