PROGOVORILA O KIJI I GRADONAČELNIKU: Nadica šokirala priznanjem: SVAKI ZET JE DOBRODOŠAO!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

03.08.2021

18:13

Majka Kije Kockar, Nadica Zeljković, saznala je za njen odnos sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banja Luke, a sada se oglasila i prokomentarisala potencijalnog budućeg zeta.

e-stock/ Časlav Vukojičić

Nadica Zeljković

Nadica Zeljković, ovogodišnja pobednica rijalitija ''Zadruga'', neretko u javnosti priča kako bi volela da joj njena ćerka, Kija Kockar, dovede novog zeta u kuću, a sada joj se ta želja možda i ostvari.

 

e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar

 

Naime, Kija je viđena u društvu gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića, sa kojim uživa na crnogorskom primorju, a kako mediji prenose njihov odnos prevazilazi prijateljski.

 

instargam.com/draskostanivukovic

Draško Stanivuković

 

Nadica se sada oglasila za Republiku i prokomentarisala potencijalnog budućeg zeta:

 

Svaki zet je dobro došao!

Pobednica "Zadruge 4" Nadica Zeljković ne zna sa kim se njena ćerka provodi u Crnoj Gori, a tvrdi da ne zna ni da se ona uopšete druži sa gradonačelnikom Banja Luke.

- Nisam čula za njega nikad, ali svaki zet je dobro došao - poručila je Kijina majka Nadica Zeljković.

 

Komentari (4)

Loading
Sale

04.08.2021 09:29

Pa vi sa uporedite Stanivukovića onako uspješnog i inteligentnog momka sa Osmanovim rumenkom radašinom 😂😂😂

Lili

04.08.2021 13:07

Nije normalni, pametni Draško Stanivuković budala da bi bio sa takvom kalašturom, ženom bez morala. Ni balvan, pjevač Sloba Radanović je nije htio. Ona se svakom nabacuje, šta će nesrećnica.

Ana

04.08.2021 18:00

Kakav smo mi to narod? Kija je lepa, pametna mlada žena. Baš zbog te njene lepote toliko ružnih, punih zlobe (skrivene" ljubomore) komentara. Svi ti koji pišu i "pljuju" po Koji, sve bi dali da su na njenom mestu. Stara i istinita poslovica "ZA DOBRIM KONJEM, DIŽE SE PRAŠINA."