SANJA STRAHUJE DA ĆE JE MATORA UBITI! Stankovićeva iznela ŠOKANTNE DETALJE, tražiće zabranu prilaska!

Autor: Republika.rs

Zadruga

01.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni nakon završetka rijalitija "Zadruga 4" strasti između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore se ne smiruju, a sada su prešle u mnogo ozbiljnije probleme.

Republika

Foto: youtube

Sanja strahuje zbog Matorinih pretnji

 

Bivša zadrugarka Sanja Stanković nedavno je gostovala u emisiji posvećenoj bivšim zadrugarima u kojoj je govorila o svom odnosu sa bivšom devojkom i rijaliti cimerkom Jovanom Tomić Matorom.

Ona je tada ispričala sve što joj je na dušu, ni ne sluteći da će joj se život nakon toga pretvoriti u pakao. Kako tvrdi, tražiće za Jovanu zabranu prilaska jer joj je uputila jezive pretnje:

-Probala sam, nije išlo. Bilo je lepo dok je trajalo, na kraju katastrofa. Biće zabrana prilaska. Posle emisije ''Narod pita'' rekla mi je ''Pazi se da ne završiš u gepeku'', ali to su bile neke prazne pretnje. Ne želim da joj dajem reklamu - komentariše Sanja u emisiji "Ekskluzivno".

Iako se trudila da celokupnu situaciju okrene na šalu, videlo se da joj nimalo nije svejedno, te da je ozbiljno zabrinuta za svoju bezbednost.

Sanja je spomenula i to da nakon završetka rijalitija maltene ne izlazi iz kuće jer joj ne prija viđanje sa ljudima. Upravo i ovo ponašanje govori u prilog tome da se nimalo ne oseća bezbedno zbog dobijenih pretnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

01.08.2021 09:16

Matora nije zdrave pameti.