SANJA U SUZAMA ZBOG MATORE! Bivše ljubavnice ponovo zaratile i BRUTALNO izvređale jedna drugu!

Autor: Republika.rs

Zadruga

02.07.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković ponovo su jedna drugu dovele do nervnog sloma.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja i Matora ponovo napravile haos

Ponovo se podigla tenzija za crnim stolom, a novu dramu podigla je Sandra Rešić govoreći o Sanji i Jovani i njihovom odnosu generalno.

-Matora bi na keca bila sa Sanjom, to smo već videli na devojačkoj večeri, Matoroj je potrebno malo alkohola da pokaže svoju emociju. Ako ćemo da merimo stvari, ovde je prva Matora upropastila neku stvar, pa onda pričala o nekim emocijama... Ja ne branim ni Sanju, ni Matoru, očajne su obe. Ali ovde se veći akcenat baca na Sanju jer Matora ima emocije. Napolju je ista težina - govorila je Sandra Rešić.

-Ona prva p*ša po meni, kada ja ustanem, onda me izvređa. P*ši k*rac više - poručila je Sanja Matoroj.

-Matora ne može da preživi rečenicu da nikada nije bila zaljubljena Sanja, već da ju je volela kao čoveka - zaključila je Sandra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

03.07.2021 04:53

Od ova dva odrona ne zna se koja je odvratnija. Folirantkinje za medalju. Koga one interesuju???? Koga vise taj dosadan Ludarijum interesuje?????? Sav se sljam skupio tamo i sa skupe pare prodaje svoje dostojanstvo. Fuj