VIDEO 2

Autor: Republika.rs

Zadruga

05.07.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

.

RepublikaFoto: Instagram/mali_janjus, youtube.com/Zadruga Official, E-Stock
Rešio je da ih tuži!

Bivši zadrugar Nenad Lazić Neca pred našim kamerama odlučio je da progovori o svim detaljima i promenama koje su usledile nakon njegovog izlaska iz rijalitija Zadruga. 

Ovom prilikom najavio je i nekoliko tužbi koje priprema u narednom periodu. Naime, Neca je rešio da će definitivno nastaviti tužbu protiv Kristijana.

- Kada sam video napolju kako je to sve izgledalo, i da je moja mama zaista bila jako loše, razbolela se još više. Kristijana svakako tužim. Janjuša takođe planiram da tužim, apsolutno sam osetio njegovu zlu ćud i da je homofob. On je meni pretio da će da me tuče, da će da mi ubije porodicu- rekao je zadrugar.

Janjuš ga je mnogo napadao, pa je rešio da definitivno mora da ga kazni.

Zatim je progovorio i o Bori sa kojim je imao mnogo sukoba u toku rijalitija.

- Što se tiče Bore, moja mama je već pokrenula neke tužbe, a ja imam nameru da pokrenem još neke. Ukoliko se iskreno ne bude pokajao i iskreno se izvinio mojoj majici, što mi je psovao mrtvog brata i ljude koji su u tom trenutku bili za operacionom stolu, i ukoliku ne bude priznao istinu, ja ću ga tužiti- objasnio je Neca, pa dodao:

- On je mene optuživao da mu gledam u polni organ, psihički me je urnisao i terao me je da se napijem. Ja sam njemu svašta pričao, ja sam mu verovao, a on je to izneverio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading