JANJUŠEVA MAJKA OČAJNA: Ovo je sve deo Majinog plana, ona bi ga u kavez zatvorila!

Autor:

Zadruga

25.06.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš snosi velike posledice svoje javne prevare, a sada se oglasila i njegova majka.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Marko Janjušević Janjuš

Poznato je da je Marko Janjušević Janjuš svoju ženu prevario javno, ali mu ni odnos sa ljubavnicom, Majom Marinković nije baš najbolji, pa njihove svađe i tuče ne prestaju. Nesumnjivo mu je nateže pala vest da mu je zabranjeno da vidi ćerku Krunu, a sada se oglasila i njegova majka.

Kako Svet saznaje od izvora bliskog porodici i prenosi, Janjuševa majka je očajna i smatra da je sve ovo deo Majinog plana kako bi ga imala samo za sebe.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Janjuš i Maja Marinković

Kako izvor Sveta navodi, Janjuš je izgubio ono što mu je najvrednije, ćerku, jer dostojanstva odavno nema. Da Marko nije svestan da zaista možda više neće videti ćerku, ne samo zbod sudske zabrane, nego da i ona neće želeti da ga vidi.

Prema rečima ovog izvora, Janjuševa majka je očajna i užasnuta ponašanjem svoga sina, a za sve krivi Maju jer tvrdi da je znala da je Ena zabranila Marku da viđa Kunu ako nastavi da bude sa njom, a zna da ga ćerka najviše boli i da je čak i na Krunu bolesno ljubomorna, te da bi ga u kavez zatvorila da može samo da bude sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Miroslav

25.06.2021 20:05

A on mali jadničak mora da je sluša jer je ona jača od njega?

Ana

26.06.2021 02:29

strasan neandertalac,preko 2 m balvan,koji nema svoju rec,karakter..neradnik kockar,svaler,manipulator,lazov,los muz...mama negde si debelo pogresila! kad izadje iz realirija nema kud ni gde!dno dna,zao mi njegove kcerkice koja se sigurna sam stidi zbog njegovog ponasanja!bruka od 213 cm!

Jelena

26.06.2021 05:10

Majko nisi ga dobro vaspitala. Kockar, skitnica, pijanica I propalica.

Stefa

26.06.2021 08:13

Roditelji ga nisu vaspitali dok je bio mali. Sada je kasno.