KRISTIJANU ĆE BITI POTREBAN DOBAR ADVOKAT: Golubović se vraća u ZATVOR, a evo i na koliko?

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.06.2021

09:59

Da li je on svestan posledica?!

Republika.rs
Vraća se u zatvor!

Bivši prestupnik i rijaliti zvezda Kristijan Golubović pre tri dana izbačen je iz „Zadruge 4” jer je fizički nasrnuo na učesnicu Miljanu Kulić, kao i člana obezbeđenja, a protiv njega su podnete tužbe za krivično delo napad na život i telo.

Budući da ovo nije jedino krivično delo koje je Kristijan počinio za života, ekipa štampanog izdanja "Objektiva" rešila je da ispita da li će Golubović ponovo završiti u zatvoru.

– Golubović lako može da završi u zatvoru. Budući da je on i pre imao ista krivična dela zbog kojih je boravio u zatvoru, a sada je u pitanju ponavljanje krivičnog dela napada na život i telo, onda bi, po svemu sudeći, trebalo da završi u zatvoru. To će isključivo zavisiti od procene tužilaštva. Ako bude osuđen za nanošenje lakših telesnih povreda, što je član 122 Krivičnog zakona, može da bude osuđen do godinu dana zatvora ili novčano. Ako se ispostavi da se radi o nanošenju teških telesnih povreda, koje su opisane u članu 121, onda mu ne gine od šest meseci do pet godina zatvora, uz postojanje mogućnosti za nošenje nanogice – izjavila je za štampano izdanje  Objektiva advokat Ana Zakonović.

Kristijan se oglasio juče na svom Instagram nalogu, navodeći da je glavni razlog diskvalifikacije činjenica što su se članovi obezbeđenja žalili šefu zato što je povredio jednog čuvara, ali i devojku koja je te večeri na žurki radila kao krupije. Takođe je naglasio da niko od učesnika nije povređen, ali je i otkrio da je sklopio ugovor sa Pinkom te da neće vraćati 50.000 evra koje je po ugovoru dužan da plati ukoliko dođe do fizičkog nasilja.

Komentari (0)

Loading