(VIDEO) SEVNULE BUTKE, POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Ljupka Stević na poslednjoj Zadrugoviziji, KAD SE POJAVILA SVI ZANEMELI!

Autor:

Zadruga

18.06.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević pokazala telo, pa ostavila sve bez teksta!

Foto: youtube.com/printscreen
Ljupka Stević

Dugo je nismo videli, a onda se pevačica Ljupka Stević pojavila na poslednjoj "Zadrugoviziji" kao članica stručnog žirija, a ekipa "Paparaco Lova" usnimila je kako pevačica trenutno izgleda.

Atraktivna pevačica se pauzama sama sređivala, a kako je bila dobro raspoložena, često je ustajala kako bi igrala, pa su svima za oko zapale njene gole noge.

Foto: youtube.com/printscreen
Sama svoj majstor
Foto: youtube.com/printscreen
Ljupka Stević pokazala noge

Kamera je takođe usnimila i Ljupkinu pozadinu i duge noge, pa je pevačica svojim izgledom mnoge ostavila bez teksta. Haljinica je bila malo kraća, pa je pevačica pokazala možda i previše. 

Jedno je sigurno, nakon skandala koji su je pratili tokom prošle godine, Ljupka se vidno oporavila, a ovakvim atributima će sigurno privući suprotni pol, pa možda uskoro i prošeta novog momka.

Foto: youtube.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Eto

22.06.2021 17:15

Precvetala polovnjaca na izvolte 'vata poslednji voz!